Anëtarët e Këshillit të Naltë, Aqif bej Elbasani, Mihal Turtulli dhe Abdi bej Toptani duke shkuar në seancën e hapjes se punimeve te parlamentit , me 21 prill 1921

1921-04-21

Të dhëna

Data
21 prill 1921
Kontribuesi
Aleksandër Cangonja
Formati
.jpg
Zona
Tiranë

Grupet e materialeve

Renditja: 1068 (12 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.