Ndërtimi i qendrës së Tiranës, 1931

Pjesë e Ndërtimi i qendrës së Tiranës, 1931

Renditja: 2622 (5 shikime)

“Ndërtimi i qendrës së Tiranës, 1931”, 1931, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/20747

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.