Dasma e Mbretit Zog, 27 prill 1938

Pjesë e Dasma e Mbretit Zog, 27 prill 1938

Renditja: 1914 (5 shikime)

“Dasma e Mbretit Zog, 27 prill 1938”, 1938-04-27, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 19 maj 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/20749

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.