Konaku i Princ Vidit i shkatërruar, 1918

Pjesë e Konaku i Princ Vidit i shkatërruar, 1918

Renditja: 3758 (3 shikime)

“Konaku i Princ Vidit i shkatërruar, 1918”, 1918, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/20752

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.