Pushtimi italian i Shqipërisë, prill 1939, Durrës

Pjesë e Pushtimi italian i Shqipërisë, prill 1939, Durrës

Renditja: 1157 (14 shikime)

“Pushtimi italian i Shqipërisë, prill 1939, Durrës”, 1939-04, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/20754

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.