Durrës, 1914

Pjesë e Durrës, 1914

Renditja: 719 (18 shikime)

“Durrës, 1914”, 1914, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/20758

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.