Durrës 1914, Princ Vidi sëbashku me Princeshën Sofi në dalje të një godine

Pjesë e Durrës 1914, Princ Vidi sëbashku me Princeshën Sofi në dalje të një godine

Renditja: 2533 (5 shikime)

“Durrës 1914, Princ Vidi sëbashku me Princeshën Sofi në dalje të një godine”, 1914, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/20859

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.