Diploma e Mehmet Qorrit, 10. 07. 1939

Pjesë e Diploma e Mehmet Qorrit, 10. 07. 1939

Renditja: 989 (14 shikime)

“Diploma e Mehmet Qorrit, 10. 07. 1939”, 1939-07-10, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/20966

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.