1920, Elbasan, pozim i djemve elbasanas të moshës 12 vjeçare

1920

1920, Elbasan, Pozim i djemve elbasanas të moshës 12 vjeçare. Bie në sy vashja dhe takia mbi kokë e secilit nga djemtë. Por edhe veshjet e tyre janë kostumet e asaj kohe të mxënësve të shkollës. Në mes ulur është Riza Ismail Qorri, vëllai i Ismailit dhe i Mehmet Qorrit.

Can I use it?

ADE

Të dhëna

Përshkrimi
1920, Elbasan, Pozim i djemve elbasanas të moshës 12 vjeçare. Bie në sy vashja dhe takia mbi kokë e secilit nga djemtë. Por edhe veshjet e tyre janë kostumet e asaj kohe të mxënësve të shkollës. Në mes ulur është Riza Ismail Qorri, vëllai i Ismailit dhe i Mehmet Qorrit.
Data
1920
Kontribuesi
Z. Skënder Qorri
Origjina
Arkivi I Familjes Qorri
Formati
JPG
Lënda
Fotografia
Të drejtat
ADE

Renditja: 2293 (7 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.