Elbasan, Mësuesit e gjimnazit Dhaskal Todri. Foto e viteve 1970.

Pjesë e Elbasan, Mësuesit e gjimnazit Dhaskal Todri. Foto e viteve 1970.

Renditja: 122 (77 shikime)

I panjohur, “Elbasan, Mësuesit e gjimnazit Dhaskal Todri. Foto e viteve 1970.”, 1970, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/21000

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.