Kapiteni hollandez Hendrik Reimers me xhandarë vullnetarë. Elbasan, maj 1914

Pjesë e Kapiteni hollandez Hendrik Reimers me xhandarë vullnetarë. Elbasan, maj 1914

Renditja: 270 (45 shikime)

Kapiteni hollandez Hendrik Heimers, “Kapiteni hollandez Hendrik Reimers me xhandarë vullnetarë. Elbasan, maj 1914”, May-14, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/21269

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.