Oficeri hollandez Hendrik Heimers me shoqërues e miq. Elbasan, maj 1914.jpg

May-14

by Kapiteni hollandez Hendrik Heimers

Nga e majta në të djathtë : djaloshi Meshi, Dr. Xhaferri, oficeri hollandez Henk Reimers, asistenti i tij personal, Haliti dhe dy xhandarë, Hasan dhe Abdurrahim. Elbasan, prill ose maj 1914. From left to right ‘boy’ Meshi, dr. Djäfer, Dutch officer Henk Reimers, his personal assistant Halidi and two gendarmes: captains Hassan and Abdurahim. Elbasan, April or Mai 1914.

Të dhëna

Përshkrimi
Nga e majta në të djathtë : djaloshi Meshi, Dr. Xhaferri, oficeri hollandez Henk Reimers, asistenti i tij personal, Haliti dhe dy xhandarë, Hasan dhe Abdurrahim. Elbasan, prill ose maj 1914.

From left to right ‘boy’ Meshi, dr. Djäfer, Dutch officer Henk Reimers, his personal assistant Halidi and two gendarmes: captains Hassan and Abdurahim. Elbasan, April or Mai 1914.
Data
May-14
Autori/Krijuesi
Kapiteni hollandez Hendrik Heimers
Kontribuesi
Zj. Gerda Mulder
Formati
JPG

Position: 961 (9 views)

Kapiteni hollandez Hendrik Heimers, “Oficeri hollandez Hendrik Heimers me shoqërues e miq. Elbasan, maj 1914.jpg”, May-14, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 29 nëntor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/21271

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.