Vizita e Kol. Kasem Sejdinit në Itali. Firence 1928

1928

Kasem Sejdini vajti në shtetin Italian si komandant i Armës së Xhandarmërisë Shqiptare për të marrë eksperiencë në organizimin e kësaj arme të rëndësishme për ruajtjen e rendit dhe qetësisë qytetare. Në Romë dhe Firence i bënë një pritje dhe respekt të madh autoritetit të lartë shqiptar duke i organizuar edhe një paradë ushtarake si model të organizimit të kësaj Arme që do të ishte vendimtare në ruajtjen e rendit dhe qetësisë në Mbretërinë Shqiptare të cilën e ngriti dhe e drejtoi me kopetencë oficeri i lartë dhe komandati i saj, Kasem Sejdini.

Can I use it?

ADE

Të dhëna

Përshkrimi
Kasem Sejdini vajti në shtetin Italian si komandant i Armës së Xhandarmërisë Shqiptare për të marrë eksperiencë në organizimin e kësaj arme të rëndësishme për ruajtjen e rendit dhe qetësisë qytetare. Në Romë dhe Firence i bënë një pritje dhe respekt të madh autoritetit të lartë shqiptar duke i organizuar edhe një paradë ushtarake si model të organizimit të kësaj Arme që do të ishte vendimtare në ruajtjen e rendit dhe qetësisë në Mbretërinë Shqiptare të cilën e ngriti dhe e drejtoi me kopetencë oficeri i lartë dhe komandati i saj, Kasem Sejdini.
Data
1928
Kontribuesi
Z. Kasem Sejdini
Origjina
Arkivi i Familjes Sejdini
Formati
JPG
Zona
Firence
Lënda
Rendi, Xhandarmëria
Të drejtat
ADE

Renditja: 3365 (4 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.