Xhandarmëria e Firences në revistë nderi për Kolonel Kasem Sejdinin. 1928

1928

Si komandant i Armës së Xhandarmërisë Shqiptare, Kasem Sejdini u dërgua në shtetin Italian për të marrë eksperiencë në organizimin e kësaj arme të rëndësishme për ruajtjen e rendit dhe qetësisë qytetare.

Can I use it?

ADE

Të dhëna

Përshkrimi
Si komandant i Armës së Xhandarmërisë Shqiptare, Kasem Sejdini u dërgua në shtetin Italian për të marrë eksperiencë në organizimin e kësaj arme të rëndësishme për ruajtjen e rendit dhe qetësisë qytetare.
Data
1928
Kontribuesi
Z. Kasem Sejdini
Origjina
Arkivi i Familjes Sejdini
Formati
JPG
Zona
Firence
Të drejtat
ADE

Renditja: 255 (37 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.