1942. 01. 16, Elbasan, klasa e katërt e shkollës Ushtrimore me mësues Gani Daiun.

1942

Nga e majta poshtë 01. Jorgji Taja 02. Halit Hoxha 03. Anton Robja 04. Dhimitër Larri 05. Elvira Popa 06. Robert Papajani 07. Spiro Papajani 08. Hasan Gjevori Rreshti i mesit nga e majta 09. Eleonora Topuzi 10. Elefteri Kavaja 11. Vanthi Telezi 12. Vangjo Besha 13. Donika Kallupi 14. Iftimi Papajani 15. Albert Xhajanka Rreshti i sipërm nga e majta 16. Dhimitër Mullisi 17. Ylber Dakli 18. Agim Isai 19. Evelina Bobrati 21. Bardhoshe Pepleka 22. Gjenovefa Sulkuqi 23. Robert Xhufka 24. Filloreta Todhri

Can I use it?

ADE

Të dhëna

Përshkrimi
Nga e majta poshtë

01. Jorgji Taja
02. Halit Hoxha
03. Anton Robja
04. Dhimitër Larri
05. Elvira Popa
06. Robert Papajani
07. Spiro Papajani
08. Hasan Gjevori

Rreshti i mesit nga e majta

09. Eleonora Topuzi
10. Elefteri Kavaja
11. Vanthi Telezi
12. Vangjo Besha
13. Donika Kallupi
14. Iftimi Papajani
15. Albert Xhajanka

Rreshti i sipërm nga e majta

16. Dhimitër Mullisi
17. Ylber Dakli
18. Agim Isai
19. Evelina Bobrati
21. Bardhoshe Pepleka
22. Gjenovefa Sulkuqi
23. Robert Xhufka
24. Filloreta Todhri
Data
1942
Kontribuesi
Z. Kasem Sejdini
Origjina
Arkivi i Familjes Sejdini
Formati
JPG
Lënda
Arsimi
Të drejtat
ADE

Renditja: 851 (15 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.