Klasa e parë e shkollës Ushtrimore viti shkollor 1940-1941

1942

Rradha e parë e ballit, duke filluar nga e majta : 01. Burbuqe Lazri, 02. Semiram Garo, 03. Ilda Shuteriqi, 04. Matilde Mano, 05. Leonora Todri, 06. Djana Popa, 07. Pranvera Feça, 08. Izmini Papajani, 09. Vjollca Leka, 10. Luiza Bishka 11. Valbona Basha Rradha e mesit : 01. Klara Kallupi, 02. Leondard Shuteriqi, 03. Stefan Peplekaj, 04. Dhimitër Robja , 05. Dhimitër Tavanxhiu 06. Mësues Qamil Guranjaku, 07. Nikol Gjoni, 08. Adile Bakalli, 09. Bardhul Dakli, 10. Namik Daiu, 11.Lumni Kopili Rradha lart : 01. Jordhan Kadiu, 02. Shkëlqim Ceka, 03. Jorgj Papajani, 04. Iftimi Gjini, 05. Lazër Papajani, 06. Agron Ceka, 07. Agim Xhufka, 08. Arndaldo Deliana, 09. Nos Kamami

Can I use it?

ADE

Të dhëna

Përshkrimi
Rradha e parë e ballit, duke filluar nga e majta :

01. Burbuqe Lazri, 02. Semiram Garo, 03. Ilda Shuteriqi, 04. Matilde Mano, 05. Leonora Todri, 06. Djana Popa, 07. Pranvera Feça, 08. Izmini Papajani, 09. Vjollca Leka, 10. Luiza Bishka
11. Valbona Basha

Rradha e mesit :

01. Klara Kallupi, 02. Leondard Shuteriqi, 03. Stefan Peplekaj, 04. Dhimitër Robja , 05. Dhimitër Tavanxhiu 06. Mësues Qamil Guranjaku, 07. Nikol Gjoni, 08. Adile Bakalli, 09. Bardhul Dakli, 10. Namik Daiu, 11.Lumni Kopili

Rradha lart :

01. Jordhan Kadiu, 02. Shkëlqim Ceka, 03. Jorgj Papajani, 04. Iftimi Gjini, 05. Lazër Papajani, 06. Agron Ceka, 07. Agim Xhufka, 08. Arndaldo Deliana, 09. Nos Kamami
Data
1942
Kontribuesi
Z. Kasem Sejdini
Origjina
Arkivi i Familjes Sejdini
Formati
JPG
Lënda
Arsimi, Shkolla Ushtrimore
Të drejtat
ADE

Renditja: 986 (13 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.