Beqir Sejdini ulur në mes me mustaqe, mban para vetes djalin Bukuroshin me dy mbesat, Elbasan 1923

1923

1923, Elbasan, Beqir Sejdini ulur në mes me mustaqe, pa kapele mban para vetes djalin Bukuroshin me dy mbesat, vajzat e motrës së Beqirit, Fatime Bishqemi dhe Myneveri. Personi me qeleshe i panjohur por që mund të ketë lidhje me familjen Sejdini. Në këtë foto bie në sy veshja karakteristike qytetare për vajzat dhe ajo e djalit, Bukuroshit.

Të dhëna

Përshkrimi
1923, Elbasan, Beqir Sejdini ulur në mes me mustaqe, pa kapele mban para vetes djalin Bukuroshin me dy mbesat, vajzat e motrës së Beqirit, Fatime Bishqemi dhe Myneveri.
Personi me qeleshe i panjohur por që mund të ketë lidhje me familjen Sejdini.
Në këtë foto bie në sy veshja karakteristike qytetare për vajzat dhe ajo e djalit, Bukuroshit.
Data
1923
Kontribuesi
Z. Beqir Sejdini
Origjina
Arkivi familjar i Z. Beqir Sejdini

Renditja: 4848 (3 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.