Durrës, pamje në drejtim të jugut

Pjesë e Durrës, pamje në drejtim të jugut

Renditja: 4855 (1 shikime)

Ushtria Austro-Hungareze, “Durrës, pamje në drejtim të jugut”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 13 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/22220

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.