Komanda Portuale Durrës

Pjesë e Komanda Portuale Durrës

Renditja: 4999 (1 shikime)

Ushtria Austro-Hungareze, “Komanda Portuale Durrës”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/22245

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.