Rruga në Durrës

Pjesë e Rruga në Durrës

Renditja: 2729 (7 shikime)

Ushtria Austro-Hungareze, “Rruga në Durrës”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/22317

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.