Tregu në Durrës

Pjesë e Tregu në Durrës

Renditja: 2363 (8 shikime)

Ushtria Austro-Hungareze, “Tregu në Durrës”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/22330

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.