Programi i festimit të 25 vjetorit të pavarësisë për Prefekturën e Elbasanit, 1937

1937

Programi i festimeve të 25 -vjetorit të pavarësisë në vitin 1937, kur prefekt ishte Sadik Metra

Të dhëna

Përshkrimi
Programi i festimeve të 25 -vjetorit të pavarësisë në vitin 1937, kur prefekt ishte Sadik Metra
Burimi
Arkivi i Familjes Metra
Kontribuesi
Z. Kujtim Metra
Data
1937
Lënda
Pavarësia, Festimet

Grupet e materialeve

Position: 1911 (4 views)

“Programi i festimit të 25 vjetorit të pavarësisë për Prefekturën e Elbasanit, 1937”, 1937, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 30 nëntor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/22712

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.