1936, Llixha Elbasan, kartolinë e Hotel Park, vepër e familjes Nosi

1936

Të dhëna

Data
1936
Kontribuesi
Familja Nosi
Origjina
Arkivi i Familjes Nosi
Lënda
Turizmi

Position: 479 (20 views)

“1936, Llixha Elbasan, kartolinë e Hotel Park, vepër e familjes Nosi”, 1936, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 28 nëntor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/22726

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.