1936, Llixha, Elbasan. Pinjollë të familjes Nosi.

1936

Në foto nga e majta: Steliano Nosi, Qelqira, gruaja e Vasil Nosit, Eleonora Nosi, Shpresa Nosi, vajza e Dhimitër Nosit, Frederik Nosi, Adelina Nosi - Kosturi, Pandeli Kosturi

Të dhëna

Përshkrimi
Në foto nga e majta: Steliano Nosi, Qelqira, gruaja e Vasil Nosit, Eleonora Nosi, Shpresa Nosi, vajza e Dhimitër Nosit, Frederik Nosi, Adelina Nosi - Kosturi, Pandeli Kosturi
Data
1936
Kontribuesi
Familja Nosi
Origjina
Arkivi i Familjes Kosturi
Lënda
Llixhat, Familja Nosi

Renditja: 237 (28 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Burimet e lidhura

Filtro sipas cilësisë

Lidhja
Titulli Etiketë alternative Klasa
Foto nga Hotel Parku në Llixhat e Elbasanit me pronar Grigor Nosin. Vitet 1930 Lidhje me materiale të tjera Imazh