Ndërtesë kulti ose varr në varrezat muslimane në vendin ku sot është parku Rinia, Elbasan, Shtator 1943

Pjesë e Ndërtesë kulti ose varr në varrezat muslimane në vendin ku sot është parku Rinia, Elbasan, Shtator 1943

Renditja: 3129 (6 shikime)

“Ndërtesë kulti ose varr në varrezat muslimane në vendin ku sot është parku Rinia, Elbasan, Shtator 1943”, 1943, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/22754

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.