Detashmenti gjerman Shkodra

Pjesë e Detashmenti gjerman Shkodra

Renditja: 599 (14 shikime)

Ushtria Austro-Hungareze, “Detashmenti gjerman Shkodra”, 1914-09, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 19 maj 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/22780

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.