Kazermat shqiptare, Shkodër. 1916-1918

Pjesë e Kazermat shqiptare, Shkodër. 1916-1918

Renditja: 3758 (3 shikime)

Ushtria Austro-Hungareze, “Kazermat shqiptare, Shkodër. 1916-1918”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 23 qershor 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/22782

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.