Maturantë të Shkollës "Qemal Stafa", viti 1963

1963

by ADE

Matura e dytë e Shkollës "Qemal Stafa". Lart, nga e majta: Dashamir Qorri, Luftar Subashi, Kiço Dimashi, Islam Levenishti, Skënder Shehu, Mirjan Myftiu, Telha Myftaraj. Poshtë: Bashkim Periana, Mandir Çela, Abdyl Mitarja, Agim Cani, Prof.Kadri Gurmani, Enver Laska, Fadil Disha.

Të dhëna

Përshkrimi
Matura e dytë e Shkollës "Qemal Stafa". Lart, nga e majta: Dashamir Qorri, Luftar Subashi, Kiço Dimashi, Islam Levenishti, Skënder Shehu, Mirjan Myftiu, Telha Myftaraj. Poshtë: Bashkim Periana, Mandir Çela, Abdyl Mitarja, Agim Cani, Prof.Kadri Gurmani, Enver Laska, Fadil Disha.
Data
1963
Autori/Krijuesi
ADE
Kontribuesi
Z. Dashamir Qorri
Origjina
Arkivi personal i Z. Dashamir Qorri
Lënda
Elbasan, Fotografi, Arsimi
Botues
ADE

Renditja: 184 (47 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.