Në rrugën nga Saranda në Korçë (Dhjetor 1916).

1916-12

Një shembull i shkatërrimit grek: Dyqanet myslimane të djegura në të djathtë dhe të majtë të një dyqani grek i paprekur.

Të dhëna

Përshkrimi
Një shembull i shkatërrimit grek: Dyqanet myslimane të djegura në të djathtë dhe të majtë të një dyqani grek i paprekur.
Data
dhjetor 1916
Të drejtat e përdorimit
Publike
Gjuha
Frëngjisht
Zona
Delvinë

Renditja: 986 (13 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.