Aviator, Tiranë

by Ushtria Austro-Hungareze

Të dhëna

Periudha
1916 - 1918
Autori/Krijuesi
Ushtria Austro-Hungareze
Zona
Tiranë

Renditja: 3844 (1 shikime)

Ushtria Austro-Hungareze, “Aviator, Tiranë”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 gusht 2022, http://adsh.al/s/adsh/item/22917

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.