Oficerë të Divizionit të 47 -të të Trupave të Këmbësorisë, Tiranë

by Ushtria Austro-Hungareze

Të dhëna

Periudha
1916 - 1918
Autori/Krijuesi
Ushtria Austro-Hungareze
Zona
Tiranë

Position: 4423 (1 views)

Ushtria Austro-Hungareze, “Oficerë të Divizionit të 47 -të të Trupave të Këmbësorisë, Tiranë”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 29 nëntor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/22980

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.