Poçari dhe kallajxhiu, Tiranë

Pjesë e Poçari dhe kallajxhiu, Tiranë

Renditja: 2730 (7 shikime)

Ushtria Austro-Hungareze, “Poçari dhe kallajxhiu, Tiranë”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/23029

Komentoni

Marsida Najdeni

Godina që duket në foto me kollonat me hark ka qenë ndërtuar nga Esat Pashë Toptani i frymëzuar thonë nga arkitektura vieneze. E shembur sigurisht dhe kjo și shumë gjëra në Tiranë tashmë. :(

16 sht 2021

Flag inappropriate

Reply

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.