Pika e ngarkimit në Mullet, pranë Tiranës

Pjesë e Pika e ngarkimit në Mullet, pranë Tiranës

Renditja: 4074 (4 shikime)

Ushtria Austro-Hungareze, “Pika e ngarkimit në Mullet, pranë Tiranës”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/23054

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.