Abedin Çaushi me nxënësit e shkollës Plotore të qytetit, Elbasan, 1923

1923

Asokohe në qytetin e Elbasanit ekzistonin disa shkolla me emra të ndryshëm. Një e tillë është edhe shkolla Plotore.Të bie sy rregullsia në veshje dhe qeleshet e nxënësve.

Të dhëna

Përshkrimi
Asokohe në qytetin e Elbasanit ekzistonin disa shkolla me emra të ndryshëm. Një e tillë është edhe shkolla Plotore.Të bie sy rregullsia në veshje dhe qeleshet e nxënësve.
Data
1923
Kontribuesi
Familja Dedej
Formati
Fotografi

Renditja: 1768 (9 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.