1935. 06. 04, Shijon, Elbasan.

Pjesë e 1935. 06. 04, Shijon, Elbasan.

Renditja: 1984 (8 shikime)

Fot Papajani, “1935. 06. 04, Shijon, Elbasan.”, 1935, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 14 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/23158

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.