Peqin, Shtëpi shqiptare

Pjesë e Peqin, Shtëpi shqiptare

Renditja: 633 (22 shikime)

Ushtria Austro-Hungareze, “Peqin, Shtëpi shqiptare”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/23195

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.