1936, Elbasan. Klasa e parë në shkollën e gocave

1936

Foto e datës 28 qershor 1936, nga shkolla e vajzave, klasa e parë (viti shkollor 1935-1936) me mësuese Liri Dodbiba. Në mes poshtë është Ylli Popa.

Të dhëna

Përshkrimi
Foto e datës 28 qershor 1936, nga shkolla e vajzave, klasa e parë (viti shkollor 1935-1936) me mësuese Liri Dodbiba. Në mes poshtë është Ylli Popa.
Data
1936
Kontribuesi
Kristi Tase
Formati
JPG
Lënda
Arsimi

Renditja: 958 (10 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.