1936, Napoli, Itali. Hamit Mustafa Curri, Fetah Ekmekçiu, Qamil Çelirama

1936

1936, Itali napoli, Qytetarë nga Elbasani – Hamit Mustafa Curri (student për ekonomi), Fetah Ekmekçiu (dëshmor), Qamil Çelirama. Të dy këta të fundit të dëbuar nga Mbretëria për shkak të bindjeve dhe pjesëmarrjes së tyre në grupet komuniste dhe qëndrimeve të tyre antizogiste, dhe ishin strehuar në Itali.

Të dhëna

Përshkrimi
1936, Itali napoli, Qytetarë nga Elbasani – Hamit Mustafa Curri (student për ekonomi), Fetah Ekmekçiu (dëshmor), Qamil Çelirama. Të dy këta të fundit të dëbuar nga Mbretëria për shkak të bindjeve dhe pjesëmarrjes së tyre në grupet komuniste dhe qëndrimeve të tyre antizogiste, dhe ishin strehuar në Itali.
Data
1936
Kontribuesi
Z. Mustafa (Xhixhi) Curri
Formati
JPG
Lënda
Histori, Personazhe

Renditja: 1715 (6 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.