1940. 06. 04, Elbasan, Në manastirin e Shën Gjon Vladimirit

1940

1940. 06. 04, Elbasan, Në manastirin e Shën Gjon Vladimirit. Duken çardhakët si dhe pjesëmarrës të shumtë në ditën e kremtimit të ditës së Shën Gjonit. Ky manastir është djegur nga gjermanët në nëntor 1943. Duket edhe shatërvani që përdoret për ujë të pijshëm dhe sheshi i shtruar me kalldrëm. Të fokusuar në foto janë, nga e majta Irakli Mihal Dhimitruka, banor i lagjes Kala. Të panjohur të tjerët.

Të dhëna

Përshkrimi
1940. 06. 04, Elbasan, Në manastirin e Shën Gjon Vladimirit.
Duken çardhakët si dhe pjesëmarrës të shumtë në ditën e kremtimit të ditës së Shën Gjonit. Ky manastir është djegur nga gjermanët në nëntor 1943. Duket edhe shatërvani që përdoret për ujë të pijshëm dhe sheshi i shtruar me kalldrëm. Të fokusuar në foto janë, nga e majta Irakli Mihal Dhimitruka, banor i lagjes Kala. Të panjohur të tjerët.
Data
1940
Kontribuesi
Z. Dhimitër Kapedani
Formati
JPG

Position: 2358 (3 views)

“1940. 06. 04, Elbasan, Në manastirin e Shën Gjon Vladimirit”, 1940, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 29 nëntor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/23217

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.