Dyqane opingarësh pikërisht aty midis Turizmit Skampa dhe Rrapit të Bezistanit, Elbasan 1942

1942

1942, Elbasan, Dyqane opingarësh pikërisht aty midis Turizmit Skampa dhe Rrapit të Bezistanit. Nga e djathta , Sulejman Furrëxhiu (djali që duket përgjysmë, Ibrahim Furrxhiu, i ati Sulejmanit, ---, Hyqmet Shkallam ulur në parvazin e dyqanit, Ymer Bishashi, tellalli i Elbasanit.

Të dhëna

Përshkrimi
1942, Elbasan, Dyqane opingarësh pikërisht aty midis Turizmit Skampa dhe Rrapit të Bezistanit.
Nga e djathta , Sulejman Furrëxhiu (djali që duket përgjysmë, Ibrahim Furrxhiu, i ati Sulejmanit, ---, Hyqmet Shkallam ulur në parvazin e dyqanit, Ymer Bishashi, tellalli i Elbasanit.
Data
1942
Kontribuesi
Z. Sulejman Furrxhiu
Formati
JPG
Lënda
Fotografia

Renditja: 2703 (5 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.