Safie Tollumi, studente për mami, Itali 1942

1942

by I panjohur

Të dhëna

Data
1942
Autori/Krijuesi
I panjohur
Kontribuesi
Dr. Besnik Tollumi
Formati
JPG

Renditja: 3365 (4 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.