1945, Elbasan, Mësuesi normalist Ali Narazani me nxënësit e klasës së 4-t në shkollën Kostandin Kristoforidhi

1945

Të dhëna

Data
1945
Kontribuesi
Z. Luan Narazani
Origjina
Arkivi i Familjes Narazani
Formati
JPG
Lënda
Arsimi

Position: 2385 (3 views)

“1945, Elbasan, Mësuesi normalist Ali Narazani me nxënësit e klasës së 4-t në shkollën Kostandin Kristoforidhi”, 1945, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 30 nëntor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/23237

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.