Pushtimi i Vlorës (20 dhjetor 1916). Këpucarë ambulantë në sheshin e tregut

1916-12-20

Nga koleksioni : Lufta 1914-1918; Ushtria e Lindjes e komanduar nga gjeneral Sarrail (3 tetor 1915 - 21 dhjetor 1917): Fushata shqiptare (dhjetor 1916 - maj 1917)

Të dhëna

Përshkrimi
Nga koleksioni : Lufta 1914-1918; Ushtria e Lindjes e komanduar nga gjeneral Sarrail (3 tetor 1915 - 21 dhjetor 1917): Fushata shqiptare (dhjetor 1916 - maj 1917)
Periudha
dhjetor 1916 – maj 1917
Data
20 dhjetor 1916
Pronësia Intelektuale
Crédit photographique
Ministère de la Culture (France), Médiathèque de l'architecture et du patrimoine, diffusion RMN-GP
Formati
JPG
Gjuha
Frëngjisht
Materiali
Foto argjendi bardhë e zi
Zona
Vlorë, Albania

Renditja: 2693 (5 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.