Industri Shqiptare/Sipërmarrësi i mirënjohur në fushën e ndërtimtarisë Usta Rexhep Çetaku viti 1934

1934

Të dhëna

Burimi
Kalendari Enciklopedik Shqiptar, Vasil Xhaçka
Përmbajtja
Industri Shqiptare
Qynka Çementje prej çdo lloji, për Pusa e Kanale.
Shkallë granilje e shtresa mozaik.
Kollona Ballkonesh për çdo lloj, si dhe Statyje e çdo send tjetër Artifiçjal.
Kto punë punohen prej puntorve Shqiptarë.
Presim me gjith vullnet prej çdo Shqiptari me iu plotsue nevojat e tyne me çmime të arsyshme për çdo porosi.
Provoni Industrin Shqiptare.

Sipërmarrës Ndërtesash e Industrije Artifiçiale
REXHEP ÇITAKU
DURRËS
Kontribuesi
Aleksandër Cangonja
Data
1934
Formati
.jpg

Grupet e materialeve

Position: 3077 (2 views)

“Industri Shqiptare/Sipërmarrësi i mirënjohur në fushën e ndërtimtarisë Usta Rexhep Çetaku viti 1934”, 1934, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 28 nëntor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/23245

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.