I burgosuri serb mbart armë në pikën e ngarkimit, Shkodër

by Ushtria Austro-Hungareze

Të dhëna

Periudha
1916-1918
Autori/Krijuesi
Ushtria Austro-Hungareze
Zona
Shkodër, Albania

Position: 3093 (2 views)

Ushtria Austro-Hungareze, “I burgosuri serb mbart armë në pikën e ngarkimit, Shkodër”, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 28 nëntor 2023, http://adsh.al/s/adsh/item/23324

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.