1960, Elbasan. Në sfond Kisha e Shën Thanasit, ku ka pozuar Hava Topi (Metalla), me veshje tradicionale.

1960

1960, Elbasan, Në sfond te Kisha Shën Thanasit, ku ka pozuar Hava (Fajka) Topi (Metalla), e bija e Ibrahim Metallës dhe bashkëshortja e Ibrahim Topit (i biri i Ali Topit).

Të dhëna

Përshkrimi
1960, Elbasan, Në sfond te Kisha Shën Thanasit, ku ka pozuar Hava (Fajka) Topi (Metalla), e bija e Ibrahim Metallës dhe bashkëshortja e Ibrahim Topit (i biri i Ali Topit).
Data
1960
Kontribuesi
Familja Topi
Origjina
Arkivi i Familjes Topi
Formati
JPG

Renditja: 740 (17 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.