Robaqepësia e parë që bënte rroba me porosi. Elbasan, 1960.

1960

Foto e vitit 1960, rrobaqepësia e parë ku bëheshin rroba me porosi. Përballë Portës së Kalasë. Nga e majta : 1, Daut Duhanxhiu 2, Josif Shuteriqi 3, Kostandin Miraku (cirak) 4, Ilia Trandafili 5, Agron Tafa

Të dhëna

Përshkrimi
Foto e vitit 1960, rrobaqepësia e parë ku bëheshin rroba me porosi. Përballë Portës së Kalasë.
Nga e majta :
1, Daut Duhanxhiu
2, Josif Shuteriqi
3, Kostandin Miraku (cirak)
4, Ilia Trandafili
5, Agron Tafa
Data
1960
Kontribuesi
Famillja Trandafili
Origjina
Arkivi i Familjes Trandafili
Formati
JPG
Lënda
Rrobaqepësia, Familja Trandafili

Renditja: 1940 (7 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.