Trupa amatore e estradës së parkut automobilistik, Elbasan 1963

1963

1963, Elbasan, Trupa amatore e estradës së parkut automobilistik. Në këtë vit u krijua kjo trupë amatore e estradës së kësaj ndërmarrjeje me vetë punonjësit të këtij parku. Në përbërje të grupit ishin edhe orkestra e saj me vetë punëtorët. Nga e majta - ---, Mit’hat Neziri ---, Zydi Serjani, Harallamb Dimitresku. Në mes te orkestra Bujar Tusha

Të dhëna

Përshkrimi
1963, Elbasan, Trupa amatore e estradës së parkut automobilistik.
Në këtë vit u krijua kjo trupë amatore e estradës së kësaj ndërmarrjeje me vetë punonjësit të këtij parku.
Në përbërje të grupit ishin edhe orkestra e saj me vetë punëtorët.

Nga e majta - ---, Mit’hat Neziri ---, Zydi Serjani, Harallamb Dimitresku. Në mes te orkestra Bujar Tusha
Data
1963
Kontribuesi
Z. Aleko Hysaj
Formati
JPG
Lënda
Fotografia

Renditja: 1485 (9 shikime)

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.