Adelina Kosturi (Nosi) me një shoqe të saj, Llixha, Elbasan 1936

1936

Të dhëna

Data
1936
Kontribuesi
Familja Kosturi
Formati
JPG
Lënda
Turizmi , Hotel Park, Llixhat

Renditja: 190 (15 shikime)

“Adelina Kosturi (Nosi) me një shoqe të saj, Llixha, Elbasan 1936”, 1936, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 12 gusht 2022, http://adsh.al/s/adsh/item/23508

Komentoni

Asnjë koment ende! Bëhu i pari që komenton!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.

Burimet e lidhura

Filtro sipas cilësisë

Lidhja
Titulli Etiketë alternative Klasa
Foto nga Hotel Parku në Llixhat e Elbasanit me pronar Grigor Nosin. Vitet 1930 Lidhje me materiale të tjera Imazh