Artisti i Popullit, Demir Hyskja duke recituar në inagurimin e monumentit te K. Kristoforidhit, Elbasan, 1962

Pjesë e Artisti i Popullit, Demir Hyskja duke recituar në inagurimin e monumentit te K. Kristoforidhit, Elbasan, 1962

Renditja: 1421 (12 shikime)

“Artisti i Popullit, Demir Hyskja duke recituar në inagurimin e monumentit te K. Kristoforidhit, Elbasan, 1962”, 1962, Arkiva Digjitale Shqiptare, accessed 24 korrik 2024, http://adsh.al/s/adsh/item/23524

Komentoni

No comment yet! Be the first to add one!

Jam dakord me kushtet e përdorimit dhe pranoj të ofroj kontributin tim nën liçensën CC BY-SA.